Maktrening

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

mixaerobik extreme

super zgodni2

Банер
http://maktrening.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/481665bremenost_golema.jpglink
http://maktrening.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/533850menopause_golema.jpglink
http://maktrening.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/208352celulit_golema.jpglink

Вежбање за време на бременост

Причини за појава на целиулитот меѓу другото се: Нередовен живот, замор, напнатост... See details

Вежбање за време на менструален циклус

За оваа проблематика сеуште има спротивставени ставови, односно дали е корисно да се вежба или не... See details

Што со целулитот?

Причини за појава на целулитот: Нередовен живот, замор, лоши навики во исхраната... See details

Вежбање за време на бременост Вежбање за време на менструален циклус Што со целулитот?

Совршено тело за 1 ден

Е-пошта Печати PDF

РЕШЕНИЕ 1: Фотошоп - Мала шега :)
РЕШЕНИЕ 2: МИКС АЕРОБИК
Со тренинзите по Микс Аеробик тоа оди малку поспоро. За добри резултати потребно е да се исполнат неколку услови како што се: редовност на тренинзите, континуитет, правилна исхрана, добар сон... Вежбањето не е за еден ден, месец, недела или година или пак додека ја постигнете поставената цел (да намалите телесно масно ткиво, да зголемите мускулна маса, итн.). Вежбањето е за цел живот. Да бидеме здрави и витки/згодни барем до 100-тата година :)

проф. Лазар Иванов микс аеробик и фитнес инструктор и повеќекратен шампион во фитнес

Последно освежено на Петок, 04 Ноември 2011 19:11

Што е Микс Аеробик

Е-пошта Печати PDF

Микс Аеробикот е комбиниран комплекс на вежби составен од повеќе дисциплини како што се аеробик, пилатес, каланетика, тае бо и др.
Секој од овие комплекси на вежби си има свои карактеристики и свои обележја, а миксот од сите овие дисциплини прави една целина односнo еден нов сложен комлекс на вежби кој делува позитивно на морфолошките промени, доведува до подобрување на функционалните и моторичките способности.Со помош на овој програмод вежби настануваат

Последно освежено на Среда, 07 Декември 2011 17:54 Повеќе...

Пилатес

Е-пошта Печати PDF

Пилатесот е префинета форма на вежбање која истовремено ги развива мускулната сила како и флексибилноста на мускулите и зглобовите, со што се постигнува оптимална телесна урамнотеженост.
Пилатесот е комплекс на вежби со бавен до среден интензитет. Пилатес го тонира телото, влијае на создавање на елегантна фигура, ослободува од стрес, допринесува за подобра самоконтрола и поголема самодоверба, а исто така помага за подобрување на концентрацијата и постигнување

Последно освежено на Петок, 04 Ноември 2011 19:36 Повеќе...

Како до статус редовен член

Е-пошта Печати PDF

ПОСЕБНА ПОНУДА ЗА ЧЛЕНОВИ КОИ САКААТ ДА СЕ СТЕКНАТ СО СТАТУС РЕДОВЕН ЧЛЕН СО ШТО ЌЕ ПЛАЌААТ ПОНИСКА ЧЛЕНАРИНА ВО СЕЗОНАТА 2011/12 г.

Сите нови членови кои ќе се приклучат во периодот до 5-ти Август ќе можат да изберат дали ќе плаќаат по редовната членарина од 1200 ден., или ЧЛЕНАРИНА за ПРИВИЛИГИРАНИ-РЕДОВНИ членови која изнесува 1000 ден.

Последно освежено на Петок, 04 Ноември 2011 20:47 Повеќе...

Како до попуст?

Е-пошта Печати PDF

КАКО ДО ПОПУСТ за тренинзите по Микс Аеробик

 

 

 

 

 

 

 

 

Последно освежено на Понеделник, 08 Октомври 2012 06:41

Страница 1 од 2

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер